Particuliere verhuizing

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf voor een particulier verhuizing? Verhuizen is een behoorlijke klus, het komt dan ook steeds vaker voor dat mensen voor een verhuisbedrijf kiezen. Wij kunnen je helpen met alle verhuizingen! Een van onze teams staat graag voor je klaar, door heel Nederland!

Het verhuisbedrijf

Onderstaand enkele kenmerken van ons verhuisbedrijf:

 • Direct inzetbaar (Vandaag een offerte, morgen op de stoep!)
 • In heel NL actief (De afstand is bij ons nooit een probleem!)
 • Ervaren (Ons team bestaat uit ervaren)
 • Goedkoop (Wij hanteren altijd zeer concurrerende prijzen)

Verhuisbedrijf_in_Rotterdam

Onze specialisaties

Heb je een particulier verhuizing op de planning staan en wil je hier zelf niet aan beginnen? Wij bieden een volledige verhuisservice voor onder andere, alle particuliere verhuizingen. Naast de standaard particulier verhuizing staan wij ook voor je klaar voor zakelijke verhuizingen, seniorenverhuizingen of studentenverhuizingen.  

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op, binnen 24 uur voorzien we je van een offerte en indien gewenst kunnen we de klus gelijk klaren!

 • Bezorgservice
 • Zakelijke verhuizingen
 • Spoedverhuizingen
 • Verhuizingen voor ouderen
 • In- en uitpakservice
 • Sjouwhulp
 • Verhuizen zonder extra kosten

530

Happy Client

100%

Customer Satisfaction

Particuliere verhuizing

Als je gaat verhuizen dan kun je ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar je kunt ook gebruik maken van een verhuisservice. Wij zijn een verhuisbedrijf met jarenlang ervaring en veel verhuisteams. Onze teams bestaan uit vakkundige mensen, die allemaal een eigen specialiteit hebben. Wij kunnen dus op basis van je wensen en eisen, een team aan je koppelen die perfect bij je past.

Onder een particuliere verhuizing verstaan wij het verhuizen van inboedel/huisraad, van de ene woning naar de andere woning. Ook kan de verhuizing van een enkel (groot) meubelstuk hieronder worden verstaan, zoals bijvoorbeeld een Vleugel (piano).

Wij rijden door heel Nederland met onze moderne verhuiswagen, die allemaal voorzien zijn van een laadklep. Overige materialen die nodig zijn voor een verhuizing zoals steekwagens en verhuisdekens, hebben wij allemaal bij ons! Zelf hoef je dus nergens meer aan te denken.

Elke verhuizing is anders! Wij begrijpen dit maar al te goed. Zo is een zakelijke verhuizing een heel ander soort klus dan een particulier verhuizing. Wij spelen perfect in op de wensen van de klant en kunnen je altijd adviseren, mocht je nog niet goed weten wat je allemaal te wachten staat.

Voor elke type verhuizing kun je bij ons terecht, door heel Nederland staan wij tot je beschikking om je verhuisklus aan te pakken.

Meer informatie ontvangen?

Ontdek onze goedkope tarieven

Ontvang direct een offerte op maat