Senioren verhuizing

Zoek je de juiste hulp bedrijf voor een senioren verhuizing? Je hoeft niet langer te zoeken, wij staan graag voor je klaar!
Een senioren verhuizing vraagt om een andere aanpak dan een particuliere verhuizing bijvoorbeeld. Het kan bijvoorbeeld het geval zijn dat je je ouders naar een tehuis moet brengen. In dat geval zullen er veel kostbare spullen zijn die over moeten worden gebracht. In de meeste gevallen kan niet eens alle huisraad meegenomen worden en dit kan pijnlijk zijn. Onze teams weten precies hoe ze hiermee om moeten gaan. Dus ook een kwetsbare verhuizing zoals een senioren verhuizing kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Het verhuisbedrijf

Wij begrijpen dat elke verhuizing een andere aanpak vereist. Wij hebben voor elke klus dan ook teams klaarstaan die elk een eigen expertise hebben. Onze teams zijn flexibel en ruim inzetbaar. Wij kunnen dus helpen bij kwetsbare verhuizingen zoals de senioren verhuizing of een huis leeghalen, maar ook spoedklussen of de gewone particuliere verhuizing kun je aan ons overlaten.

Verhuisbedrijf_in_Rotterdam

Onze specialisaties

Vertrouw ons je verhuizing toe en wij zorgen ervoor dat alles naar tevredenheid gebeurt, om wat voor verhuizing dit ook gaat. Hieronder vind je een lijst van andere diensten die wij kunnen verzorgen:

  • Bezorgservice
  • Zakelijke verhuizingen
  • Spoedverhuizingen
  • Verhuizingen voor ouderen
  • In- en uitpakservice
  • Sjouwhulp
  • Verhuizen zonder extra kosten

530+

Verhuizingen

100%

Klanttevredenheid

SENIOREN VERHUIZING

Een senioren verhuizing is vaak een kwetsbare situatie. In veruit de meeste gevallen gaat een senioren verhuizing om de verhuizing van een (schoon)ouder naar een verzorgingstehuis.
Deze verhuizingen gebeuren vaak ook niet helemaal vrijwillig en dat maakt dit een kwetsbare verhuizing.

Het komt vaak voor dat de senioren een groot deel van de huisraad achter moeten laten. In het nieuwe verblijf zal hier namelijk vaak geen ruimte meer voor zijn. Wij begrijpen dat alles een emotionele waarde heeft en wij weten hier gepast mee om te gaan.
Op basis van specifieke wensen en eisen, koppelend wij een passend team aan jou en de geplande klus. Zo kun je er zeker van zijn dat als je voor ons kiest, wij jou voorzien van de juiste mensen die ervoor zorgen dat de klus naar tevredenheid gebeurt. Eerder zullen wij de verhuizing ook niet afronden. Ons doel is om alle klanten tevreden achter te laten en tot nu toe hebben wij hierin nog niet gefaald.

Weet je niet goed hoe of waar je moet beginnen? Neem gerust contact op met 1 van onze deskundige adviseurs, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie ontvangen?

Ontdek onze goedkope tarieven

Ontvang direct een offerte op maat