Sjouwhulp

Heb je een verhuizing op de planning, maar wil je deze gedeeltelijk zelf uitvoeren? In dat geval kan onze sjouwhulp van pas komen. Heb je zelf al vervoermiddel of wil je liever zelf een bus(je) huren, maar liever niet zelf zware meubelen sjouwen? Wij staan graag voor je klaar om je te helpen bij het sjouwen van je zware spullen of witgoed.

Het verhuisbedrijf

Ons algehele team, bestaat uit verschillende teams die elk hun eigen specialiteit hebben. Op die manier kunnen wij altijd perfect inspelen op wensen en eisen.
Als je zelf nog niet helemaal weet waar je moet beginnen of wat de juiste manier is om jouw verhuizing aan te pakken, dan kun je contact opnemen met een van onze adviseurs.

Verhuisbedrijf_in_Rotterdam

Onze specialisaties

Voor alle verhuisklussen is er een bedrijf, of je kiest voor ons. Wij hebben voor alle verhuisklussen de oplossing, het juiste team en de perfecte aanpak. Bij ons verhuisbedrijf kun je dus niet alleen terecht voor sjouwhulp maar bijvoorbeeld ook voor:

  • Bezorgservice
  • Zakelijke verhuizingen
  • Spoedverhuizingen
  • Verhuizingen voor ouderen
  • In- en uitpakservice
  • Sjouwhulp
  • Verhuizen zonder extra kosten

530+

Verhuizingen

100%

Klanttevredenheid

SJOUWHULP

Indien je wil verhuizen, maar dit grotendeels in eigen handen wil houden kan onze sjouwhulp een ideale uitkomst zijn. Wij komen dan niet met een vrachtwagen, maar met spierkracht. Het is heel begrijpelijk dat je de keuze maakt om de verhuizing zelf uit te voeren, vooral als je zelf al over een vervoermiddel beschikt. We begrijpen ook dat bepaalde meubels en bijvoorbeeld witgoed, nogal zwaar zijn.

Maak gebruik van onze sjouwservice en wij zorgen dat je wordt voorzien van een team fitte verhuizers om je klus aan te pakken. We werken snel, efficiënt, veilig en goedkoop.

Ook voor alle andere klussen omtrent verhuizing kun je bij ons terecht! Wil je wel sjouwen maar niet inpakken? Maak gebruik van onze in en uitpak service. Wil je zelf inpakken maar niet sjouwen? Heb je een particulier verhuizing of een zakelijke verhuizing? Leg je verhuizing aan ons voor en wij voorzien je van het juiste team voor jouw klus.

Meer informatie ontvangen?

Ontdek onze goedkope tarieven

Ontvang direct een offerte op maat