Transport

Wil je goederen transporteren? Daar komt doorgaans een hoop bij kijken, vaak meer dan je zelf hebt ingeschat. Gelukkig helpt een voorbereiding je al goed op weg.

Het vervoeren van grote meubels, zware goederen of bijvoorbeeld witgoed kan een behoorlijke uitdaging blijken. Dit kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Want ook al helpt een goede voorbereiding, de uiteindelijke klus moet ook gebeuren!

Vertrouw op 1 van onze teams die graag voor je klaarstaan. Sjouwen is geen enkel probleem! Wij hebben verschillende teams, die wij al naar gelang de wensen van de klant, koppelen aan een klus. Zo ben je altijd verzekerd van het juiste team voor jouw transport klus.

Het verhuisbedrijf

Wij staan voor alle verhuisklussen met het juiste team klaar! Indien je zelf nog niet helemaal weet waar je moet beginnen of hoe je moet beginnen, dan kun je contact opnemen met 1 van onze adviseurs. Zij staan je te woord met vakkundig advies en kunnen je, indien gewenst, voorzien van een offerte op maat.

Heb je meerdere of verschillende verhuisklussen? Wij nemen graag alle verhuisklussen van je over en zorgen ervoor dat 1 van onze teams je snel en efficiënt, van A naar B brengt.  

Verhuisbedrijf_in_Rotterdam

Onze specialisaties

Er zijn een hoop verhuisbedrijven, dus waarom zou je keuze op ons bedrijf vallen?

Nou bijvoorbeeld omdat wij niet alleen gelijk klaarstaan voor elke particuliere verhuizing. Wij durven onszelf een allround bedrijf op het gebied van verhuizen te noemen. Wij hebben verstand van verhuizen en dit gaat veel verder dan een transport klus of een particuliere verhuizing.

  • Bezorgservice
  • Zakelijke verhuizingen
  • Spoedverhuizingen
  • Verhuizingen voor ouderen
  • In- en uitpakservice
  • Sjouwhulp
  • Verhuizen zonder extra kosten

530+

Verhuizingen

100%

Klanttevredenheid

TRANSPORT

Een verhuisbedrijf staat natuurlijk, zoals de naam al doet vermoeden, voor een bedrijf die je bijstaat in verhuizingen, of indien gewenst, de gehele verhuizing verzorgt. Echter kun je bijvoorbeeld bij ons, voor nog veel meer dingen terecht, waaronder transport.

Heb je bijvoorbeeld een zakelijke verhuizing op de planning? Ook dit verstaan wij onder transport. Bij het verhuizen van een bedrijf, komt veel meer kijken dan de reguliere particulier verzekering. Zo kun je denken aan 20 bureaus met stoelen van het ene kantoor naar het andere.

Het transporteren van zware meubels of goederen zien we dus niet als een verhuizing, maar als transport. Het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat er goederen naar klanten verscheept moeten worden. Ook dit verstaan we onder het kopje transport.

Wat voor transportklus je ook op de planning hebt, wij hebben het juiste team paraat en zijn voorzien van alle benodigde materialen.

Contact met ons opnemen en een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend!

Meer informatie ontvangen?

Ontdek onze goedkope tarieven

Ontvang direct een offerte op maat